Termeni si conditii

Site-ul Limpezitoare Darius|www.limpezitoare.ro este proprietatea S.C. URSDARNIC S.R.L.

Utilizarea site-ului constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului Limpezitoare Darius|www.limpezitoare.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Securitatea datelor personale

Datele furnizate de dumneavoastra catre S.C. URSDARNIC S.R.L. pe acest site vor fi folosite doar in scopul declarat. S.C. URSDARNIC S.R.L. se obliga sa nu faca publice informatiile furnizate de catre utilizatori sau sa comercializeze bazele de date ce contin informatii cu caracter personal. Datele personale pot fi furnizate doar autoritatilor cu drept de verificare a tranzactiilor comerciale, numai la cererea justificata a acestora.

Livrare

Livrarea produselor se va face in aproximativ 48 de ore, prin intermediul unei firme de curierat rapid, tariful fiind de 20 lei.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email contact@limpezitoare.ro.